БО «Мережа 100 відсотків життя. Запоріжжя» оголошує конкурсні торги на паперових носіях на закупівлю послуг з проведення поточного ремонту сайту ЗПТ, що знаходиться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Перспективна, 2 КНП «Запорізький регіональний фтизіопульмонологічний лікувально-діагностичний центр» ЗОР.

Для того щоб взяти участь у закупівлі необхідно до 17:00 21 червня 2024 року подати наступні документи:

1. Документи згідно вимог оголошення (форма додається за посиланням): https://drive.google.com/…/1MnGhYD1xJdKfflll_cL9oRfaBm…

2. Будь-які інші документи, що, на Вашу думку, можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи, тощо).

Основні вимоги до закупівлі:

1. Можливість співпраці за безготівковим розрахунком.

2. Надання послуг здійснюється без ПДВ. Повний пакет документів учаснику необхідно скласти у конверт, запечатати його. Конверт з документами має надійти на адресу замовника цілісним, без пошкоджень. На конверті повинна бути вказана юридична назва учасника, адреса, печатка (за наявності) та підпис уповноваженої особи.

Конверт із документами необхідно доставити безпосередньо на адресу замовника конкурсних торгів: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, буд.36-А, рецепція (пн-пт: 10:00-17:00) до 21.06.2024 року включно.