Обрання згідно процедур ІСАР «Єднання» одного або декількох експерт/ів у сфері бухгалтерського обліку та/або у сфері податків.

Надання консультацій головному та старшому бухгалтеру у форматах оффлайн та онлайн.

Фахівцями відділу бухгалтерського обліку буде підготовлено ряд питань, документів та прикладів щодо яких у бухгалтерів є сумніви або необхідні уточнення, за якими експерт/ти підготують та нададуть профільні відповіді.

У форматі онлайн (за потребою) будуть здійснюватися додаткові консультації під час аналізу та підготовки відповідей експерта/ів. Також, буде аналізуватися ведення бази 1С.

Консультації експерта/ів будуть надаватися протягом реалізації діяльності, а саме з 10.01.2022 — 15.02.2022 з питань правильності організації та ведення бухгалтерського обліку:

— консультації з ведення обліку та звітування з ПДВ;- консультації з питань обліку основних засобів та нематеріальних активів,

— консультації з правильності складання бухгалтерських проводок (отримання благодійного майна, надання благодійної допомоги фізичним та юридичним особам, закриття періоду визначення фінансових результатів, надання платних послуг),

— консультації з нарахування виплати працівникам та звітності у Фонди (декларація про використання коштів благодійною організацією, фінансова звітність та інш.).

За результатами проєкту необхідно надати:- детальний звіт про надані консультаційні послуги.

Термін надання послуги: 10.01.2022 — 15.02.2022 року, витрати часу – 100 годин консультацій.

Вимоги до виконавців

На участь у тендері необхідно надати наступні документи:

1. Для фізичних осіб – паспорт, ІНН.

2. для ФОП – витяг з ЄДР (копія)

3. Цінова пропозиція

4. Диплом про вищу освіту та сертифікат аудитора.

5. Рекомендаційні листи/листи відгуки (за бажанням).

6. Резюме консультанта із обов’язковим зазначенням досвіду консультування неприбуткових організацій (зазначити з якими саме організаціями та які саме консультації надавались), досвід консультування по питанням обліку та звітності з ПДВ.

Кінцевий термін подачі документів: 24 грудня 2021 року.

Адреса електронної пошти для відправки документів: network.zp@gmail.com

У разі виникнення питань звертайтесь за телефонами: +38 066 966 35 52 Яценко Марія

Увага!!! Надавачі послуг, які подають документи на тендер, мають обов’язково бути зареєстровані на порталі: http://cd-platform.org/

Детальніше: http://cd-platform.org/tenders/item/otrymannia-konsultatsii-eksperta-iv-shchodo-vedennia-bukhhalterskoho-obliku-z-dotrymannia-podatkovoho-zakonodavstva-ta-inshykh-normatyvnykh-dokumentiv-shcho-rehuliuiut-bukhhalterskyi-oblik-v-ukraini?fbclid=IwAR3vJ8fyATqL-cH0lCgVy5aEErQJ4gzPM9w7w-i53hYQaNnMZiE8xKC70ac