Кінець літа ознаменувався грандіозною подією – в Запоріжжі на острові Хортиця відбувся масштабний дводенний музичний фестиваль «Zound». 8212 запоріжців та гостей міста приїхали на Хортицю, аби послухати улюблених виконавців.


БО «Мережа 100 відсотків життя. Запоріжжя» не могла пропустити таку грандіозну подію, адже ми є амбасадорами тестування на ВІЛ в Запорізькій області.

Також, для безпеки відвідувачів фестивалю, в зв’язку з поширенням коронавірної інфекції COVID-19, було передано 5 тисяч захисних масок організаторам фестивалю.


Під час спілкування з відвідувачами фахівці організації проводили консультування щодо безоплатних послуг, які передбачені програмою медичних гарантій в рамках пакету первинної медичної допомоги.


Для визначення антитіл до ВІЛ використовуються сучасні оральні експрес-тести, що базуються на аналізі слини. Результат всього 20 хвилин, і ніякої крові! Тестування на ВІЛ — це так само нормально, як і звичайний контроль здоров’я чи медогляд. Кожна сексуально активна людина має знати свій ВІЛ-статус.