Голова правління Ірина Дорошенко 3 червня у м. Києві приймала участь у церемонії нагородження лауреатів Національного конкурсу “Благодійна Україна – 2020”, де БО “Мережа 100 відсотків життя. Запоріжжя” зайняла почесне друге місце у номінації “Місцева благодійність”. 

Рекордна кількість учасників – 1163, 25 номінацій, і купа емоцій, які переповнюють, адже це — наша спільна перемога, яка неможлива без кожного з вас: кожного, хто вкладає частинку своєї душі у щоденну кропітку працю, хто горить новими ідеями та надихає інших, хто наполегливо долає перешкоди та йде до мети, хто віддається справі на всі 100 відсотків! 

Ми дякуємо кожному та кожній, хто щодня докладає зусиль, аби ми могли пишатися результатами, яких досягаємо, кожному члену нашої великої родини: хто працює з клієнтами, пише проекти, координує, рахує, звітує, комунікує, транспортує.

Щиро вдячні всім, хто вірить у нас і підтримує. І, звичайно, ми не зупиняємося на досягнутому, а продовжуємо на 100% старанно й гідно йти до вершин та нових успіхів.