Увага! У нас чудова новина! ❤️

❗️Відтепер пацієнти з ВІЛ мають можливість записатися на прийом до лікаря самостійно он-лайн через пацієнтський мобільний додаток «100%Life».

Мобільний додаток для пацієнтів «100% LIFE», розроблений фахівцями «100% життя» — Мережа ЛЖВ та інтегрований з медичною системою МІС ВІЛ, допомагає пацієнтам та лікарям під час пандемії COVID-19.

🤔Що треба зробити?➡️
📌Встановити мобільний додаток на телефон, завантаживши його в Play Market (https://bit.ly/2yYl2dt) чи Apple Store (https://apple.co/2K8gzqT)
📌За допомогою унікального коду, який формує лікар для пацієнта в системі МІС ВІЛ, авторизуватись в додатку.
Зверніться до свого лікаря у Відділення «ЗОЦ з профілактики та боротьби зі СНІДом» КНП «Обласна інфекційна клінічна лікарня» ЗОР та отримайте унікальний код.
📌В меню мобільного додатку обрати графу «Запис на прийом», в графі «Запис на прийом», обрати «Записатись».
📌Обрати лікувальний заклад, спеціальність лікаря та ПІБ лікаря, до якого пацієнт хоче записатись на прийом
Після виконання вищевказаних дій, формується талон запису на прийом, в якому пацієнт обирає послугу, дату та час візиту.
📌Після того, як послуга, дата та час обрані, пацієнт підтверджує запис, натиснувши на кнопку «Підтвердити запис», та отримує відповідну нотифікацію.
📌Далі. пацієнт отримує сформований талон запису на прийом з усією вказаною інформацією. Якщо пацієнт хоче відмінити запис, він може це зробити, натиснувши кнопку «Відмінити» внизу талону.
Детальніше про мобільний додаток: https://bit.ly/3crtyQW
#100Life #ЗАРАДИЖИТТЯ #МЕРЕЖА_ЗАПОРІЖЖЯ #100відсотківжиття #100відсотківжиття_Запоріжжя #Запоріжжя #Zaporizhzhya #COVID19 #коронавіруснаінфекція #коронавірус