#Запоріжжя

22 лютого 2018 року до державної установи «Вільнянська виправна колонія (№20)» з робочим візитом завітала соціальний працівник Благодійної організації «Мережа 100 відсотків життя. Запоріжжя» Євгенія Колесніченко.
Разом з працівниками медичної частини Євгенія Колесніченко провела для засуджених мотиваційний захід щодо необхідності проходження тестування на ВІЛ швидкими тестами, особливо осіб, які прибули до установи та відносяться до групи ризику. Також, присутнім була надана інформація щодо ВІЛ-інфекції, шляхів передачі та профілактики інфікування у місцях позбавлення волі. Наприкінці заходу кожен охочий із числа засуджених мав змогу пройти тестування на ВІЛ-інфекцію в лабораторії медичної частини установи.
«Адміністрація установи приділяє всебічну увагу профілактиці та лікуванню ВІЛ/СНІДу в установі, тому завжди з радістю запрошують з метою надання практичної допомоги фахівців БО «Мережа 100 відсотків життя. Запоріжжя», – зазначив начальник медичної частини установи підполковник внутрішньої служби Едуард Васківський.

Фелікс Короткевич, ДУ «Вільнянська виправна колонія (№20)»

За інформацією у фейсбуці: https://www.facebook.com/dptsu.dnepr/posts/1433329583443627

Південно-Східне міжрегіональне управління з ПВКПП МЮ