ЗАПИТ ЦІНОВИХ ПРОПОЗИЦІЙ

(далі – „Запит”)

 Благодійна організація «Мережа 100 відсотків життя. Запоріжжя» (далі – «Організація») оголошує конкурс на місцеву закупівлю чоловічого взуття.

Джерело фінансування закупівлі – Дана закупівля необхідна для забезпечення взуттям клієнтів проекту «Єднаємо зусилля» Угоди 005-US-16 від 02.12.2016 року, що реалізує Організація, за фінансової підтримки БО «МЕРЕЖА».

Опис позицій до закупівлі товарів / технічне завдання для робіт та послуг

Назва Кількість Мінімальні обов’язкові технічні вимоги до предмету закупівлі
1 Чоловіче взуття 40 шт. Закупівля здійснюється щомісячно/щоквартально

 

Термін постачання товарів, виконання робіт та надання послуг

З 01 лютого 2017 року по 31 серпня 2017 року

 

Обов’язкові технічні вимоги до товарів, робіт та послуг Документи, які підтверджують відповідність технічним вимогам
1.    Чоловіче взуття (Обов’язково вказати цінову пропозицію на зазначені позиції: сандалі, туфлі, зимове та демісезонне взуття; розмір зазначите, якщо впливає на вартість; вказати склад виробу) Цінова пропозиція
Безготівковий розрахунок Цінова пропозиція
Сертифікат якості Документ що підтвержує якість товару

 

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до постачальника товарів або виконавця робіт та послуг Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам
право на здійснення підприємницької діяльності Копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців
   

 

Закупівля товарів та послуг, передбачених предметом закупівлі, здійснюється без ПДВ

 

Склад цінової пропозиції:

  1. Цінова пропозиція, рахунку-фактури, офіційного листа, іншої форми, прайс-листа тощо;
  2. Документи, які підтверджують відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам (див. таблиці вище);
  3. Також, просимо додати до Вашої цінової пропозиції будь-які інші документи, що, на Вашу думку, можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи, тощо).

 

Посадові особи Організатора, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками Чобля Андрій Леонідович, завідувач складу

Цінові пропозиції приймаються за адресою:

69035, м.Запоріжжя, вул.Рекордна, буд.26, офіс 307,

Тел./факс: (061) 212 78 76, моб.: (067) 612 03 53

Або на електронну пошту network.zp@gmail.com

До 20 січня 2017 року до 17:00 (включно)

 

Методика обрання переможця конкурсу (процедури місцевої закупівлі). Спочатку серед поданих цінових пропозицій Комітетом із місцевої закупівлі Організатора відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Запиті. З відібраних цінових пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі обирається тендерна пропозиція з найнижчою ціною та постачальник/виконавець, який подав таку цінову пропозицію, оголошується переможцем процедури місцевої закупівлі.

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться, протягом 5 робочих днів з дати відкриття цінової пропозицій. Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 календарних днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надіслання відповідних повідомлень всім учасникам місцевої закупівлі поштою або електронною поштою.