12316606_759507814153282_4717996509451522062_n

Напередодні 15-ої річниці діяльності в Україні ми змінюємо свою назву на Альянс громадського здоров’я. Ми залишаємося Альянсом, адже так нас знає майже кожен, хто працює у сфері охорони здоров’я в Україні. Водночас, нова назва відображає наш нинішній обсяг роботи та наше бачення майбутнього.

Відповідь на епідемію ВІЛ/СНІДу залишається ключовим компонентом нашої діяльності, проте вже не єдиним. Нова назва охоплює пріоритетні сфери боротьби з ВІЛ/СНІДом, туберкульозом і гепатитами, підтверджує наші зобов’язання щодо вирішення проблем у сфері громадського здоров’я, а також ґрунтується на досвіді впровадження інноваційних рішень та розширенні програм з метою впливу на епідемії та забезпечення їх стійкості.

Наш новий логотип виразний та багатозначний. Він може асоціюватися із трьома захворюваннями, на яких зосереджується наша робота, а також може інтерпретуватися у географічному контексті, ілюструючи діяльність Альянсу в Україні, регіоні та світі. Обрана нами кольорова гама близька до кольорів родини Альянсу. Це сучасний та потужний логотип, який втілює 15 років досвіду роботи нашої організації. Це логотип, орієнтований на майбутнє.

Ми оновили свій веб-сайт, який стане надійним ресурсом у нашому динамічному світі. Наразі він працює у тестовому режимі. Тепер знайти інформацію про нашу діяльність ви зможете на сайті www.aph.org.ua

Як Альянс громадського здоров’я ми продовжуємо підтримувати спільноти, працювати у партнерстві з донорами, громадянським суспільством, урядовими та міжнародними агенціями з метою виконання поточних завдань та забезпечення ефективної відповіді на виклики у сфері громадського здоров’я у майбутньому.

30 листопада 2015 р.

Контактна особа:
Мирослава Андрущенко,
Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні
andrushchenko@aph.org.ua,
http://www.aph.org.ua/
тел.: 490-54-85 вн.229; моб. 095-2710937