Відбулося підписання меморандуму про співпрацю з Пологівською міською територіальною громадою. Меморандум підписали голова правління БО “Мережа 100 відсотків. Запоріжжя” Ірина Дорошенко та міський голова м. Пологи Юрій Коноваленко. Спільно буде реалізовано проєкт «Об’єднаємося заради життя! Здійснення соціального супроводу ВІЛ-позитивних пацієнтів, людей з захворюванням на туберкульоз на території Пологівської міської ТГ в умовах пандемії COVID-19».

Реалізація проєкту сприятиме налагодженню  взаємодії між органами місцевого самоврядування та населенням громади у питаннях здійснення волонтерської діяльності та надання соціальних послуг особам, що найбільше потерпають від наслідків пандемії  COVID-19: ВІЛ-позитивним, людям, хворим на туберкульоз, вірусні гепатити; підвищенню соціальної згуртованості, обізнаності й неупередженого розуміння інформації про соціально-небезпечні хвороби. 

У рамках проєкту працюватиме “Гаряча лінія” для мешканців Пологівської громади, здійснюватиметься соціальний супровід хворих на ВІЛ, ТБ з метою забезпечення безперервності лікування й доступу до медичних послуг, будуть проводитися тренінги та вебінари щодо аспектів ВІЛ-інфекції, туберкульозу, COVID-19 та інших соціально-небезпечних захворювань, основ волонтерства, а також створено волонтерську платформу та розроблено посібник для фахівців, що надають соціальні послуги.