24 жовтня 2019 року у готелі «Інтурист» відбувся тренінг: «Первинна медична допомога та громадське здоров`я. Роль неурядових організацій в системі громадського здоров`я» у якому взяли участь представники БО «Мережа 100% життя. Запоріжжя».
БО «Мережа 100% життя. Запоріжжя» є потужною пацієнтською організацією, яка працює на території Запорізької області протягом 14 років. Організація має чіткий стратегічний план розвитку на найближчі п’ять років, операційний план і план інституційного розвитку організації з певними пріоритетами.
Основні напрямки діяльності організації: здійснення профілактичних заходів серед уразливих груп населення; надання соціальних послуг людям в складних життєвих обставинах; надання соціальних послуг та формування прихильності до АРВ-терапії, до протитуберкульозної терапії у дорослих і дітей; представництво інтересів і захист прав ЛЖВ, хворих на ТБ і вразливих груп населення; формування толерантного ставлення до ЛЖВ, людям хворим на туберкульоз, вразливим групам населення; посилення організаційного потенціалу Організації (навчання співробітників, покращення матеріально-технічної бази, використання сучасних способів організації соціальної допомоги).
Старший фахівець відділу інноваційних програм Олексій Проценко розповів про діяльність БО «Мережа 100% життя. Запоріжжя» представникам первинної-медико санітарної допомоги, досягнення у реалізації проектної діяльності та вклад організації у розбудову системи громадського здоров’я у Запорізькій області.
Тренінг організовано Державною установою «Запорізький обласний лабораторний центр МОЗ України» в рамках реалізації проекту «Розвиток регіональної системи громадського здоров`я в Запорізький області».
#100Life #ЗАРАДИЖИТТЯ #МЕРЕЖА_ЗАПОРІЖЖЯ #100відсотківжиття #100відсотківжиття_Запоріжжя #Запоріжжя #Zaporizhzhya