БО «Мережа 100 відсотків життя. Запоріжжя» запрошує родини прийняти в свої домівки для тимчасового проживання громадянина Америки, волонтера Корпусу миру в рамках програми «Відповідь на виклики — Peace Corps Response» за фінансової підтримки невідкладного плану президента США з відповіді на епідемію ВІЛ/СНУДу (PEPFAR).

Корпус миру США – це незалежне неполітичне, нерелігійне і неприбуткове агентство виконавчої гілки Уряду Сполучених Штатів. Його було засновано Президентом США Джоном Кеннеді у 1961 році з метою зміцнення миру та дружби між людьми різних національностей і культур. Наразі Корпус миру здійснює свою діяльність у понад 60 країнах світу – в Європі, Азії, Латинській Америці, Африці та Тихоокеанському регіоні. Вже протягом майже шістьох десятиліть Корпус миру надає технічну допомогу шляхом втілення в життя програм у сфері освіти, розвитку громад, сприяння розвитку бізнесу, захисту довкілля, сільського господарства, охорони здоров’я та роботи з молоддю.

Основні умови для приймаючих родин:
📌 помешкання має бути розташовано в безпечному районі, близько до зупинки громадського транспорту;
📌 волонтер повинен проживати в окремій кімнаті, яка зачиняється зсередини на замок чи защіпку і укомплектована найнеобхіднішими для проживання меблями та предметами побуту: (письмовий) стіл, як мінімум два стільці або крісло, настільну лампу, книжкову поличку, ліжко з матрацом, подушку, ковдру, гардеробну шафу;
📌 щомісячна оплата за проживання волонтера в родині складатиме 3200,00 гр.;
📌 родина повинна забезпечити одноразове харчування волонтера.

Перевага надається таким родинам, які готові прийняти волонтера незалежно від віку, статі, кольору шкіри, тощо.

Ми сподіваємось, що спільне проживання та щоденне невимушене спілкування волонтера з членами родини допоможе йому краще адаптуватись до місцевих умов і звичаїв, а для приймаючої родини, це чудова нагода поглибити свої знання з англійської мови та можливість поділитися своїм життєвим досвідом.

Контактна особа для надання додаткової інформації: +38 (099) 971-38-25 – Ірина Дорошенко