З 26 по 28 березня 2018 року співробітники БО «Мережа Запоріжжя», які були залучені до роботи у новому проектному році, прийняли участь у триденному тренінгу з підвищення комп’ютерної грамотності на базі Запорізького міжрегіонального тренінгового центру з питань ВІЛ-інфекції/СНІДу комунального закладу «Запорізький обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом».

Під час тренінгу були розглянуті принципи побудови комп’ютерних мереж, передача інформації та текстових повідомлень по локальних мережах. Детально приділялася увага роботі з програмами Microsoft Excel та Microsoft Word (робота з текстом, вікнами, формулами та таблицями).

По закінченні заходу учасники отримали відповідні сертифікати.

Тренінг було проведено в рамках проекту «Доступ спільнот до послуг з догляду та лікування ВІЛ через зміцнення систем охорони здоров’я (ACCESS)», за 100% фінансування проекту Федеральним агентством «Центри з контролю та профілактики захворювань США» (CDC) в рамках Надзвичайного плану президента США подолання ВІЛ/СНІДу (PEPFAR)», що впроваджується Благодійною організацією «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД».