До Всесвітнього дня боротьби з наркоманією та незаконним обігом наркотичних засобів, який відзначається щороку 26 червня, для учасників програми  замісної підтримувальної терапії (ЗПТ) на базі КУ «Запорізький обласний клінічний наркологічний диспансер» ЗОР та КУ «Бердянський психоневрологічний диспансер» ЗОР, проведено лекції з питань порушення прав клієнтів ЗПТ в діяльності правоохоронних органів та надання безоплатої правової допомоги в кримінальному провадженні.

Інформаційні заходи провели: директор Другого Запорізького міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Сергій Вітько, адвокат системи БПП, Руслан Балковой, адвокати Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Донецькій і Запорізькій областях.

Учасники лекцій отримали корисну інформацію щодо порядку дій при затриманні працівниками правоохоронних органів, призначення адвоката та отримання безоплатної правової допомоги. Так само були розглянуті ситуації з життя учасників програми ЗПТ.