DSC03473
31 березня 2016 року Біленьківську виправну колонію (№99) відівідали керівник відділу пенітенціарних програм Запорізького обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Наталія Аляб’єва та соціальний працівник Євгенія Колесніченко. Для засуджених було прочитано лекцію профілактичного заходу щодо діагностики небезпечного захворювання на туберкульоз, про основні шляхи передачі й основні заходи та засоби захисту від захворювання, а також його лікування. Особливу увагу при цьому було акцентовано на питаннях ведення здорового способу життя, що сприятиме запобіганню поширення туберкульозу серед населення.

Представниця Мережі ЛЖВ озвучила статистику захворюваності на туберкульоз у місті Запоріжжя та Запорізькій області, продемонструвала документальний фільм про захворювання на туберкульоз.

По закінченню заходу засудженим були роздані ознайомчі буклети, а Наталія Аляб’єва, вручила сертифікати волонтерам з числа засуджених та подякувала їм за профілактичну роботу в цьому напрямку.

Посилання: http://www.kvs.gov.ua/peniten/control/zap/uk/publish/articl/127944;jsessionid=07A7D38D4CF2C93D21DF66DF68BAC88B

DSC03480DSC03475