e8e8a0f7e73f21bcd3434ef1d274cc9c

PACT за підтримки ЮНЕЙДС проводить опитування, щоб оцінити, як молоді люди сприймають якість, можливості та вплив участі молоді у сфері політики в області з ВІЛ та СРЗП. Дане дослідження є частиною зобов’язань Секретаріату ЮНЕЙДС щодо зміцнення молодіжного лідерства, залучення і мобілізації у відповідь на ВІЛ до 2015- мети в Політичної декларації 2011 року щодо СНІДу. Для того, щоб секретаріат оцінив досягнутий прогрес у своїй молодіжної стратегії, а також адвокатувати стратегічно значуще участь молоді у процесі прийняття ключових рішень, зроблено дане дослідження. Його мета полягає у створенні бази фактичних даних для оцінки участі молоді та базового рівня участі молоді та лідерства в сфері політики в області ВІЛ і сексуального та репродуктивного здоров’я і прав (СРЗП) на глобальному рівні.
Це буде дуже коротке опитування, яке може зайняти 10 хвилин вашого часу. Ваші відгуки і відповіді надзвичайно важливі і будуть корисні для оцінки сприйняття молодими людьми якості, досвіду та впливу участі молоді у сфері політики в області ВІЛ і СРЗП.
Ви молода людина, що працює в сфері політики з питань ВІЛ та СРЗП і Вам від 15 до 30 років? Якщо так, запрошуємо вас взяти участь.

Будь ласка, заповніть анкету за посиланням до 30 січня 2016:

російська: https://www.surveymonkey.com/r/ZL3Z7J9англійська: https://www.surveymonkey.com/r/RNRS3BN

Ваше ім’я та адресу електронної пошти, необхідні тільки у випадку, якщо ви хочете отримати результати і розсилку з теми дослідження. Інформація буде розглядатися як конфіденційна і тільки для статистичних цілей.

Для заповнення анкети, ви повинні бути у віці від 15 до 30 років.