P1040171

Соціальні працівники, психолог та педагог центру знову матимуть змогу повноцінно допомагати у вирішенні проблем, з якими стикаються діти та їх батьки.
Заняття з підготовки до школи, групи психологічної підтримки та розвиваючі заняття допомагатимуть дітям вирішувати проблеми, з якими вони стикаються у повсякденному житті. Діти та підлітки вчитимуться як бути успішними в школі, кому і як розказати про свій ВІЛ-статус та чи потрібно це робити, або просто зможуть спілкуватися з однолітками в комфортних умовах та майже у домашній атмосфері. У веселій і невимушеній атмосфері за допомогою елементів арт-терапії — казки, малювання чарівними фарбами, ліплення, колажу, роботи з солоним тістом, глиною — діти матимуть змогу придбати впевненість в своїх силах, навчитися делікатно відстоювати свої думки, а також отримати багатий творчий досвід, необхідний для свого подальшого розвитку.
Соціальна і психологічна підтримка ВІЛ-позитивних дітей та дітей із сімей, які знаходяться в складних життєвих обставинах, надасть можливість повноцінного розвитку та адаптації в соціумі.

 

 

P1040170 P1040172