лжв

 

 

 

 

 

 

№ 4/1

Від «24» жовтня 2014 р.

 

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсних торгів

(далі – „Оголошення”)

 

Запорізьке обласне відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» (далі – «Організатор») оголошує конкурсні торги на закупівлю продуктів харчування та одноразового посуду.

Джерело фінансування закупівлі – Дана закупівля необхідна для забезпечення буфетного обслуговування та продуктовими наборами клієнтів в рамках проекту «Забезпечення максимального доступу не менше 700 підлітків груп ризику, що живуть або працюють на вулиці з фокусом на підлітків віком 14 – 19 років, до дружніх комплексних медико-соціальних ВІЛ-профілактичних послуг в м. Запоріжжі в 2014 – 2015 р.р.», що фінансується дитячим фондом Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ).

Опис позицій до закупівлі товарів / технічне завдання для робіт та послуг

Назва

Кількість

Додаткова інформація (термін придатності/номер лоту/додаткові характеристики/інше)

1

Буфетне обслуговування групових заходів 36 Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2013 №284, на виконання норм пункту 26 підрозділу 2 розділу ХХ Податкового кодексу України товари/послуги будуть закуповуватися без ПДВ. Тому ціни на товари/послуги у пропозиціях мають бути зменшені на 20%.Якість товару має відповідати вимогам стандартів України

2

Продуктовий набір 1300

 

Термін постачання товарів, виконання робіт та надання послуг

Упродовж12 місяців, з 01 листопада 2014 р. по 31 жовтня 2014 р.

 

Обов’язкові технічні вимоги до товарів, робіт та послуг

Документи, які підтверджують відповідність технічним вимогам

До складу буфетного обслуговування обов’язково повинні входити наступні складові з такою вагою: чай чорний в пакетах – 25 пак., чай зелений в пакетах – 25 пак., цукор раф. – 1 уп., кава розчинна 100 г, печиво – 1 уп., цукерки шоколадні – 1 уп., одноразовий посуд (стаканчики, палички для змішування тощо); безкоштовна доставка. Тендерна пропозиція
До складу продуктових наборів обов’язково повинні входити наступні складові з такою вагою: олія рослинна– 1 л., цукор пісок – 1 кг, рис довгозернистий– 1 кг, крупа гречана – 1 кг, макаронні вироби– 0,5 кг, чай чорний в пакетах – 25 пак., чай зелений в пакетах – 25 пак., сік яблучний — 1 л, печиво– 1 уп., сгущене молоко – 1 банка/ 370 г, цукерки шоколадні – 1 уп.; безкоштовна доставка. Тендерна пропозиція

 

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до постачальника товарів або виконавця робіт та послуг

Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам

Право на здійснення підприємницької діяльності Свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи або ФОП/ виписка з ЄДР
Перелік видів діяльності відповідно до реєстраційної картки та обрана система оподаткування Довідка (надає податковий орган)
Сплата податку Свідоцтво про сплату єдиного податку; свідоцтво про реєстрацію платника податку на додану вартість (у разі наявності)
Сплата податку Платіжний документ про сплату податку
Визначення класифікаційних даних, з зазначеними видами діяльності Довідка (надає відділ Статистики)
Право на здійснення відповідного виду діяльності Ліцензія (якщо вид діяльності ліцензується)

Склад тендерної пропозиції:

  1. Тендерна пропозиція у формі рахунку-фактури, пропозиції, прайс-листа, офіційного листа, тощо;
  2. Документи, які підтверджують відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам (див. таблиці вище);
  3. Також, просимо додати до Вашої тендерної пропозиції будь-які інші документи, що, на Вашу думку, можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи, інформація про здійснення безкоштовних доставок по місту, розширена інформація про асортимент відповідної продукції, тощо).

 

Посадові особи Організатора, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками

Чобля Андрій Леонідович, комірник

Яценко Марія Олександрівна, головний бухгалтер

Запоріжжя, 69035, вул. Рекордна, 26, офіс 307 zp.network@mail.ru

тел/факс (061) 212-78-76; (0612) 24-07-32

 

Правила оформлення тендерної пропозиції учасника:

  1. Учасники мають подавати пропозиції у письмовому вигляді особисто або поштою із зазначенням дати, реквізитів постачальника.

 

  1. Всі копії будь-яких документів, що включаються в тендерну пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом учасника, а якщо учасником є юридична особи, то печаткою та підписом уповноваженої особи. До тендерної пропозиції повинні додаватись документи, які посвідчують право такої уповноваженої особи підписувати тендерну пропозицію (наказ про призначення керівника або довіреність).

 

  1. Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.

 

  1. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник.

 

  1. Строк дії тендерної пропозиції повинен становити не менше 60 календарних днів з дати розкриття тендерних пропозицій.

 

  1. Тендерна пропозиція має бути поміщеною у конверт формату А4, який на лініях склеювання має бути промаркований печаткою учасника у декількох місцях, аби виключити можливість несанкціонованого ознайомлення із вмістом конверту до настання дати розкриття організацією тендерних пропозицій.

 

  1. У разі, якщо тендерна пропозиція надійшла після спливу кінцевого терміну приймання тендерних пропозицій, то конверт з такою тендерною пропозицією не розкривається і повертається організацією на адресу відправника.

 

  1. До участі у оцінці тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього Оголошення.

 

  1. Переможець закупівлі має надати до Організації оригінал примірника витягу з ЄДР станом не раніше 01.01.2012 р.

 

Тендерні пропозиції приймаються за адресою:

Україна, 69035, місто Запоріжжя, вул. Рекордна, буд. 26, офіс 307

Приймання пропозицій, які подаються учасниками особисто, здійснюється з понеділка по п’ятницю, з 09 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв. за київським часом.

 

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників:

«06» листопада 2014 року, до 18 год. 00 хв. за київським часом.

 

Методика обрання переможця конкурсних торгів. Спочатку серед поданих тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Оголошенні. З відібраних тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора конкурсних торгів обирається тендерна пропозиція з найнижчою ціною та учасник, який подав таку тендерну пропозицію, оголошується переможцем конкурсних торгів.

 

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться, протягом 10 (десяти) днів з дати відкриття тендерних пропозицій. Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім Будь-які платежі постачальнику-переможцю конкурсних торгів можуть здійснюватись лише після затвердження результатів таких конкурсних торгів.