30 травня 2014 року у Вільнянському слідчому ізоляторі, який знаходиться у Запорізькій області, відбулося свято, присвячене Дню захисту дітей. Привітати п`ять неповнолітніх ув’язнених та двох маленьких дітей, які утримуються разом з мамами, випала нагода й керівнику відділу програм у пенітенціарній системі Запорізького обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Артуру Кучику та соціальному працівнику Олександру Романчуку.

З вітальним словом, Артур Кучик розповів про свято Дня захисту дітей та побажав дітям міцного здоров’я, витримки та швидкого повернення до рідних домівок.Теплі слова промовив і Олександр Романчук, побажавши неповнолітнім дітям миру, злагоди, любові та всіх земних благ. Після привітань дітям були вручені іграшки, канцелярські та гігієнічні подарунки, а також солодощі.

Xa5aL3RV2_E
xcOIyNsAXaU

На завершення заходу начальник слідчого ізолятора Віктор Овдієнко зазначив, що проведення таких заходів єднає всіх у добрих починаннях, у спільній праці та порозумінні між людьми заради кращої долі наших дітей, які перебувають у пенітенціарній установі.