5-6 листопада 2013 року у Запоріжжі відбулась регіональна зустріч представників проекту USAID RESPOND з керівниками і персоналом неурядових та урядових ВІЛ-сервісних організацій з формування спільного бачення відповіді на епідемію ВІЛ/СНІД у Запорізькій області.

Під час зустрічі учасники були проінформовані про цілі, завдання та заходи в рамках діяльності проекту. Також були визначені основні проблеми та прогалини в наданні послуг в сфері ВІЛ/СНІДу, а саме було проаналізовано проблеми в послугах для уразливих груп ризику до інфікування ВІЛ, які надаються на території Запорізького регіону, з точки зору їх доступності, наявності стандартів їх надання, покриття даними послугами тощо.

DSC_0649


Проведена зустріч була дуже важливою з точки зору розуміння потреб та можливостей регіону в сфері надання послуг з ВІЛ/СНІДу. Результати зустрічі будуть враховуватися у плануванні подальшої програмної діяльності проекту, а напрацьовані в ході зустрічі матеріали будуть використовуватись при розробці концепції нової регіональної Програми протидії ВІЛ/СНІДу на 2014-2018 роки, — зазначили представники проекту USAID RESPOND.

DSC_0716
 DSC_0557