ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ» запрошує журналістів взяти участь у прес-турі «Пацієнти самостійно відкриють лікарню».

30 жовтня 2013 р. пацієнти клініки Лавра, виконуючи доручення Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, самостійно здійснять переїзд у нове приміщення клініки ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб імені Л. В. Громашевського НАМН України» по вул. Амосова, 5. Пан міністр в своєму дорученні вимагав невідкладно забезпечити належні умови для надання медичної допомоги хворим на ВІЛ/СНІД пацієнтам клініки, а датою виконання було поставлено 28 жовтня. Пацієнти вирішили, не чекаючи вказівок керівництва НАМН України, здійснити переїзд у свою клініку.

30 жовтня о 10:00 журналісти зможуть зафіксувати початок переїзду пацієнтів із приміщення по вул. Лаврській 23, поспілкуватися з активістами та здійснити переїзд в новобудову по вул. Амосова 5. У новоствореній будівлі клініки Інституту епідеміології та інфекційних хвороб імені Л. В. Громашевського журналісти зможуть побачити умови, в яких будуть знаходитися пацієнти та працюватимуть лікарі.

Логістику пересування по Києву з вул. Лаврської на вул. Амосова забезпечать організатори прес-туру ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ».

За додатковою інформацією звертайтесь до
старшого фахівця відділу зв’язків з громадськістю
ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»
Андрія Андрушківа
+380966095976, e-mail: andrushkiv@network.org.ua